Een moment alstublieft, fittr zoekt naar schoenen

Print overzicht
Help
Contact
Leverancier
Schoen hoogte
Onderwerk
Aanpasbaar
Stretch
Mogelijk
Diabetische voering
Mogelijk
Uitvoering
Sluiting
Kleurtinten
logo
Modeloverzicht

Op deze pagina vindt u, afhankelijk van de door u gekozen route, de modellen die het systeem heeft geselecteerd. U kunt hier eventueel een aantal instellingen wijzingen waarna u uw tablet aan uw klant kunt overhandigen. Uw klant kan dan een schoenmodel uitzoeken in een handig web-shop format.

 

Wanneer u op het ‘fittr’ logo klikt gaat u terug naar de beginpagina van de applicatie. Als u op het ‘terug’ pijltje linksboven in de menubalk klikt gaat u terug naar de vorige pagina waar u geweest bent.

 

Functionele schoeneigenschappen

Aanpassingen in de functionele schoeneigenschappen zitten verborgen achter het menu-icoon. Hiervoor is gekozen omdat dit functionele eigenschappen zijn die liever niet door de klant mogen worden aangepast. Cosmetische eigenschappen kunt u of uw klant eventueel aanpassen in de linker kolom op de overzichtspagina.

 

Resultaten filteren

In de linker kolom kunt u door op de schakelaar te klikken modellen filteren naar keuze. Wanneer u bijvoorbeeld, op het kopje ‘klittenband’ klikt, krijgt u alleen modellen met een klittenband sluiting te zien. U kunt zoveel filters aanzetten als u wilt.

 

Schoendetails

Wanneer u op een schoenmodel in het overzicht klikt krijgt u een vergroting van het model te zien. U kunt in de verschenen pop-up klikken op vier verschillende iconen:      

                                                   

Favorieten

Als u in het modeloverzicht klikt op het hartje rechtsonder de modelfoto, selecteert u het betreffende model als favoriet. U kunt de gekozen favorieten inzien door in de menubalk rechtsboven, op het hartje te klikken. U kunt dan eenvoudig door de als favoriet geselecteerde modellen swipen of klikken.

 

Zoeken

Door op het vergrootglas icoon te klikken verschijnt er een zoekbalkje waar u een zoekterm kunt invoeren.

 


Email: info@cachet-it.nl


Telnr: +31621824242

Emailadres ontvanger*


Optioneel


Ok