Help
Contact
Zoek op maten

LET OP! Deze functionaliteit garandeert in geen geval de pasvorm van de gevonden leesten maar fungeert als een keuze hulp. De pasvorm en draagbaarheid van een schoen worden gedefinieerd door veel meer nuances dan in een dergelijk systeem te ondervangen zijn.

 

Op deze pagina kunt u leesten zoeken aan de hand van een aantal voetgegevens.

In de linker kolom kunt u eventueel leveranciers aan- of uitvinken. Wanneer u een leverancier uit vinkt, worden de leesten van deze leverancier niet meegenomen in de leestresultaten.

 

Wanneer de linker en rechtervoet nagenoeg gelijk zijn, volstaat het om alleen de gegevens voor de linkervoet in te voeren. De maten worden dan automatisch gekopieerd naar rechts. Er moet minimaal voor links een voetlengte en een balomvang worden ingevoerd. Geadviseerd wordt om ook de voetbreedte in te voeren. Dit geeft meer informatie over de dimensie van de voorvoet.

 

Let op! De maten moeten worden ingevoerd in millimeters.

 

Voetlengte: Voor het opmeten van de voetlengte neemt u de lengte op de blauwdruk vanaf de inkortingslijn tot aan het langste punt van de tenen. De applicatie houdt zelf rekening met eventuele overmaat. De overmaat staat standaard ingesteld op minimaal 7mm en maximaal 12mm. Dit is eventueel aan te passen wanneer u een krappere of juist ruimere pasvorm wilt. De velden waarin deze marge staat aangegeven vindt u naast het voetlengte invoerveld.

 

Balomvang: De balomvang wordt gemeten ter hoogte van het laterale en mediale balpunt. De gemeten maat kan worden ingevoerd in het invoerveld zonder overmaat. Het systeem houdt zelf rekening met de voetbeddikte, deze staat standaard op 5mm en is naar wens aan te passen.

 

Balbreedte: De balbreedte wordt gemeten aan de omtreklijn van de blauwdruk van balpunt naar balpunt.

 

Hielmaat: De hielmaat wordt gemeten vanaf de wreef rondom de hiel naar de wreef terug.

 

Voetbeddikte: De voetbeddikte staat standaard ingesteld op een dikte van 5mm. Wanneer u een dikker of dunner voetbed wilt gebruiken kunt u dit hier aangeven. De applicatie houdt dan rekening met het extra volume wat nodig is bij het zoeken naar leesten.

 

Als u na het invullen van deze gegevens op verder klikt komt u in het leestresultaten scherm. U hoeft de maatgegevens van de geselecteerde leesten niet te onthouden, wanneer u een model wilt bestellen vult de applicatie zelf de maatgegevens in die bij het gekozen model horen.

 

 Email:

info@cachet-it.nl

Telnr:

+31621824242